<h2><em><em>Ingredientai:</em></em></h2>
<div>5 paprikos<br />
10 virtų bulvių<br />
15 pievagrybių<br />
2 svogūnai<br />
2 v. š. grietinėlės<br />
2 v. š. aliejaus</div>
<div>50 g fermentinio sūrio<br />
prieskoniai</div>
<h2><em><em>Gaminimas:</em></em></h2>
<p>Pirmiausia smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius apkepiname aliejuje.</p>
<p>Tuomet perpjauname paprikas išilgai per pusę ir išimame sėklas.</p>
<p>Bulves sutriname į košę ir įdedame į ją grietinėlės, pakepintus svogūnus su grybais bei prieskonius.</p>
<p>Gautu mišiniu įdarytas paprikas sudedame į aliejumi pateptą kepimo formą, apibarstome jas tarkuotu sūriu ir kepame 200 laipsnių temperatūrje maždaug 20 minučių.</p>
<p>Skanaus užkandžiaujant!</p>
<p><em><em>Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!</em></em></p>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)