Autorius apie receptą:
Bulvių dubenėliai tikrai patiks bulvių patiekalų mėgėjams. Labai skanu, tikras apsivalgymas.
Bulvių dubenėliai tikrai patiks bulvių patiekalų mėgėjams. Labai skanu, tikras apsivalgymas.
Justyna Gaidamovič
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai
bulvių
(žalių)
šiek tiek
druskos
Padažui:
200 gramų
šoninė
150 gramų
jogurto, natūralaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žalias bulves nulupti, smulkiai sutarkuoti ir išspausti. Nusunktą skystį nupilti, o nusistovėjusį krakmolą sumaišyti su bulvių tarkiais. Tarkius pasūdyti ir gerai išminkyti.
2.
Iš bulvių masės padaryti nedidelius kukulius, suploti ir viduryje išspausti duobutę.
3.
Virti pasūdytame vandenyje apie 20 - 25 minutes. Į išvirtus dubenėlius dėti jogurto ir kepintos šoninės.