Braškės apgavikės

AUTORIUS:
Dovilė B.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Braškės apgavikės
Autorius apie receptą: Labai dailiai atrodo. Patiks, kas mėgsta burokėlius. Papuoš bet kurį šventinį stalą. Labai dailiai atrodo. Patiks, kas mėgsta burokėlius. Papuoš bet kurį šventinį stalą. Dovilė B.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai burokėlių (virtų)
3 vienetai bulvių (virtų)
3 gabalėliai silkių filė
1 žiupsnelis sezamo sėklų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
šiek tiek česnako miltelių
Papuošimui:
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves reikėtų išsivirti su lupena ir nulupti. Sutarkuoti per smulkią tarką. Tą patį padaryti su burokėliais.
2.
Silkę supjaustyti smulkiais kubeliais. Bulves bei burokėlius pagardinti pipirais, šiek tiek druska. Į tarkuotas bulves dar įberiau česnako granulių. Iš bulvių masės formuoti nedidelius rutuliukus, į jų vidų dėti šiek tiek silkės. Gerai užspausti suformuojant lyg braškės formą. Apdėlioti tarkuotais burokėliais. Apibarstyti sezamo sėklomis ir papuošti petražolėmis.
3.
Iš šio kiekio pagaminsite dvi tokias porcijas kaip nuotraukoje. Skanaus.
AUTORIUS: Dovilė B.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital