Blynai su ricotta sūriu ir aguonomis

AUTORIUS:
Roma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Blynai su ricotta sūriu ir aguonomis
Blynai su ricotta sūriu ir aguonomis
Blynai su ricotta sūriu ir aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 kiaušiniai (baltymai ir tryniai atskirai)
400 g "ricotta" sūrio
60 g margarino VILNIUS kepiniams, ištirpinto
80 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 citrinų žievelės
1 šaukštas aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos. Išmaišykite baltymus su "ricotta" sūriu, kiaušinių tryniais, margarinu. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, tarkuotas citrinos žieveles, aguonas ir sumaišykite su sūrio mase. Kepkite keptuvėje, kol gražiai paruduos. Tinka su šviežiomis uogomis. Ypač labai skanu su mėlynėmis :)
AUTORIUS: Roma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital