Biskvitinis vyniotinis su maskarponės-rikotos kremu

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Biskvitinis vyniotinis su maskarponės-rikotos kremu
Biskvitinis vyniotinis su maskarponės-rikotos kremu
Biskvitinis vyniotinis su maskarponės-rikotos kremu
Biskvitinis vyniotinis su maskarponės-rikotos kremu
Autorius apie receptą: Skanus, gaivus, lengvas, tai - šis vyniotinis. Kreminis įdaras nepaliks abejingų, o lengvutėlis biskvitas tiesiog ištirps burnoje. Skanus, gaivus, lengvas, tai - šis vyniotinis. Kreminis įdaras nepaliks abejingų, o lengvutėlis biskvitas tiesiog ištirps burnoje. Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
160 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų rikotos sūrio
1 vienetas citrinų (sulčių ir žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, iki masė taps balkšva. Po truputį, per sietelį berkite visus miltus ir maišykite.
3.
Kitame inde išplakite kiaušinių baltymus su druska, iki masė taps standi. Išplaktus kiaušinių baltymus lėtai ir atsargiai mentele įmaišykite į kiaušinių trynių masę.
4.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, aptepkite popierių aliejumi. Supilkite tešlą.
5.
Kepkite apie 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių. Svarbu - iškeptą biskvitą suvyniokite į rankšluostėlį ir leiskite visiškai atvėsti, taip vyniojant su kremu jis nesutrupės.
6.
Kremui maskarponės sūrį, rikotą ir saldų kondensuotą pieną išplakite su keliais šlakeliais citrinos sulčių. Atsargiai įtarkuokite šiek tiek citrinos žievelės.
7.
Išvyniokite biskvitą ir ant jo tolygiai tepkite kremą, po to vėl susukite į ritinį.
8.
Prieš ragaujant, palaikykite šaldytuve bent 4 valandas.
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital