Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
3 vienetai | kiaušinių (kambario temperatūros) | |
150 gramų | sviesto (minkšto) | |
140 gramų | kvietinių miltų | |
120 gramų | cukraus | |
40 mililitrų | grietinėlės (arba pieno) | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių (nubrauktų) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal skonį | vanilės | |
pagal poreikį | maistinių dažų (naudojau raudonus, nebūtina) | |
Pudingui: | ||
450 mililitrų | pieno | |
120 gramų | sviesto | |
40 gramų | vanilinio pudingo (vieno pakelio) | |
pagal skonį | cukraus | |
pagal skonį | vanilės | |
Įdarui: | ||
450 gramų | braškių | |
250 mililitrų | vandens (karšto) | |
77 gramai | braškių želė | |
Sulaistymui: | ||
40 mililitrų | pieno |