Biskvitinis tortas su pudingu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Biskvitinis tortas su pudingu ir uogomis
Autorius apie receptą: Paprastas ir labai skanus desertas. Skanaus. Paprastas ir labai skanus desertas. Skanaus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
150 gramų sviesto (minkšto)
140 gramų kvietinių miltų
120 gramų cukraus
40 mililitrų grietinėlės (arba pieno)
2 šaukšteliai kepimo miltelių (nubrauktų)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
pagal poreikį maistinių dažų (naudojau raudonus, nebūtina)
Pudingui:
450 mililitrų pieno
120 gramų sviesto
40 gramų vanilinio pudingo (vieno pakelio)
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
Įdarui:
450 gramų braškių
250 mililitrų vandens (karšto)
77 gramai braškių želė
Sulaistymui:
40 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui į dubenį dėti minkštą sviestą, berti cukrų, vanilę, druską ir išplakti. Tuomet po vieną įmušti kiaušinius ir išplakti, ilgai plakti nereikia, tik iki kol masę taps vientisa.
2.
Į paruoštą masę pilti grietinėlę, raudonus maistinius dažus, išmaišyti. Tuomet suberti prasijotus miltus su kepimo milteliais, išmaišyti.
3.
Kepimo formos dugną (naudojau 24 cm skersmens) iškloti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
5.
Iškepusį biskvitą palikti visiškai atvėsti kepimo formoje. Paskui atsargiai išimti, padėti ant lėkštės, kurioje rinksite tortą, uždėti konditerinį žiedą. Apšlakstyti pienu.
6.
Pudingui į prikaistuvį pilti pieną, berti pudingo miltelius, cukrų, vanilę ir kaitinti vis maišant iki virimo. Kai užvirs ir sutirštės, nuimti nuo kaitros, įmaišyti sviestą, palikti pravėsti.
7.
Paruoštą pudingą dėti ant biskvito, trumpam padėti į šaldytuvą, kad apstingtų.
8.
Braškių sluoksniui, į dubenį berti braškių žėlę, užpilti vandeniu, išmaišyti ir palikti iki kol atvės ir pradės kiek stingti.
9.
Braškes nuplauti, nusausinti, supjaustyti, sudėti ant pudingo. Ant viršaus su šaukštu padalinti jau truputį apstingusią braškių žėlę.
10.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų želė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital