Biskvitinis tortas su kokosiniu kremu

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Biskvitinis tortas su kokosiniu kremu
Biskvitinis tortas su kokosiniu kremu
Biskvitinis tortas su kokosiniu kremu
Biskvitinis tortas su kokosiniu kremu
Biskvitinis tortas su kokosiniu kremu
Autorius apie receptą: Be galo skanus, o geriausia, kad naminis! Patiks mėgstantiems kokosus ir pienišką šokoladą. Pavyksta lengvas, drėgnas, purus ir subalansuoto saldumo. Be galo skanus, o geriausia, kad naminis! Patiks mėgstantiems kokosus ir pienišką šokoladą. Pavyksta lengvas, drėgnas, purus ir subalansuoto saldumo. Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
110 gramų kvietinių miltų
50 gramų aliejaus
50 gramų kokoso drožlių (skurdintų, žr. patarimus)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų grietinėlė, 36% riebumo
300 gramų kokosų tyrė
2 šaukštai cukraus pudros
15 gramų želatinos
Glajui:
200 gramų pieniško šokolado
200 gramų grietinėlė, 36% riebumo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 170° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Tešlai į dubenį berti cukrų, įmušti kiaušinius ir išplakti iki purumo. Į paruoštą masę pilti aliejų, įsijoti miltus su kepimo milteliais, berti skrudintas kokoso drožles ir atsargiai išmaišyti.
3.
Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą. Naudojau 22 cm skersmens.
4.
Kepti įkaitintoje iki 170 ° C orkaitėje apie 30 min. Iškeptą biskvitą perpjauti į 4 lakštus.
5.
Kremui į dubenį pilti grietinėlę ir plakti iki standumo, supilti kokosų tyrę, berti cukraus pudrą ir išplakti.
6.
Paruošti želatiną pagal gamintojo nurodymus ir įmaišyti į paruoštą kremą.
7.
Glajui grietinėlę pilti į prikaistuvį ir kaitinti iki užvirimo.
8.
Sulaužyti šokoladą ir sudėti į dubenį, užpilti karšta grietinėle ir labai gerai išmaišyti iki kol šokoladas visiškai ištirps. Paruoštą glajų uždengiame plėvele, kad neliktų oro tarpo (plėvelė turi liesti glajų) ir dėti į šaldytuvą sustingti.
9.
Formuoti tortą. Dėti pirmą lakštą į torto formą, jį padrėkinti su kokosų tyre, pertepti kremu, dėti antrą biskvitą, vėl padrėkinti kokosų tyre, užtepti kremo, dėti trečią biskvitą, padrėkinti kokosų tyre, užtepti kremo, galiausiai dėti ketvirtą biskvitą, aptepti kokosų tyre ir kremu. Paruoštą tortą dėti bent 6 val. į šaldytuvą.
10.
Tortą išimti iš formos. Paruoštą šokolado glajų gerai permaišyti ir aptepti tortą. Papuošti kokosų kubeliais, drožlėmis ar kitais norimais priedais.
Patarimai:
Kokoso drožles skrudinu taip - suberiu ant kepimo skardos ir kepu įkaitintoje iki 170 C orkaitėje iki aukso spalvos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital