Beigeliai su avokadais, lašiša ir keptais kiaušiniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Beigeliai su avokadais, lašiša ir keptais kiaušiniais
Beigeliai su avokadais, lašiša ir keptais kiaušiniais
Beigeliai su avokadais, lašiša ir keptais kiaušiniais
Autorius apie receptą: Tikra savaitgalio pusryčių klasika! Gamtoje, terasoje ar savų namų virtuvėje – svarbiausia, lėtai ir mėgaujantis kiekvienu kąsneliu. Niekam ne paslaptis, kad lašiša, Tikra savaitgalio pusryčių klasika! Gamtoje, terasoje ar savų namų virtuvėje – svarbiausia, lėtai ir mėgaujantis kiekvienu kąsneliu. Niekam ne paslaptis, kad lašiša, kiaušiniai ir avokadai dera tiesiog tobulai, todėl kokybiški produktai yra viskas, ko reikia, kad šie pusryčiai būtų liaupsinami dar ilgai. Rinkitės „Gardėsio“ STREET FOOD beigelius, aptepkite juos švelniu kreminiu sūriu, gardinkite avokadais, agurkais, lašiša. Galiausiai, kiaušiniai. Juos galite kepti keptuvėje ir patiekti štai tokius, skystu tryniu, bet jei nemėgstate, drąsiai keiskite riekelėmis pjaustytais kietai virtais kiaušiniais ar net kiaušinių salotomis, sumaišytomis su majonezu, garstyčiomis ir smulkintais svogūnų laiškais. Maži dalykai yra ne mažiau svarbūs už didelius, todėl riestainį pagardinkite plonomis riekelėmis pjaustytais ridikėliais, šviežiais saulėgrąžų daigais bei lukštentomis kanapių sėklomis. Paprasta, bet labai skanu! (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai beigelių (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas avokadų (didelio, gerai sunokusio)
50 gramų rūkytos lašišos filė (šalto rūkymo)
1 saujelė saulėgrąžų daigai
2 vienetai ridikėlių (didesnių arba 3 mažesnių)
2 šaukštai kreminio sūrio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų (šviežiai grūstų)
pagal skonį kanapių sėklų (lukštentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Jei norite, beigelius trumpai paskrudinkite ant grotelių, orkaitėje ar sausoje keptuvėje.
2.
Apatinę beigelio dalį aptepkite tepamuoju sūriu. Ant viršaus paskleiskite riekelėmis pjaustytą avokadą, plonomis juostelėmis pjaustytą agurką ir lašišos gabalėlius.
3.
Keptuvę įkaitinkite virš vidutinės ugnies, įpilkite nedidelį šlakelį aliejaus ar įdėkite gabalėlį sviesto. Atsargiai įmuškite kiaušinius ir kepkite, kol baltymas sutvirtės, tačiau trynys dar liks skystas. Iškeptus kiaušinius paimkite mentele ir atsargiai perkelkite ant beigelių viršaus. Apibarstykite kiaušinius žiupsniu druskos ir pipirų.
4.
Ant kiaušinių dėkite plonai pjaustytus ridikėlius, saujelę saulėgrąžų daigų, apiberkite lukštentomis kanapių sėklomis.
5.
Užvožkite antrąją beigelio pusę ir patiekite.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital