Barbekiu skonio slyvų padažas

AUTORIUS:
Laima Šapienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Barbekiu skonio slyvų padažas
Autorius apie receptą: Puikiai tiks marinuoti mėsai, šašlykams. Puikiai tiks marinuoti mėsai, šašlykams. Laima Šapienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 kilogramai slyvų (be odelių ir kauliukų)
1 kilogramas pomidorų padažo (naudojau būtent barbekiu skonio)
500 gramų cukraus
220 gramų obuolių acto
3 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuluptas ir be kauliukų slyvas sudėti į puodą ir virti 15 - 20 minučių. Tuomet sutrinti elektriniu maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
2.
Į puodą sudėti pomidorų padažą, berti paprikos miltelius, maltus juoduosius pipirus, druską, cukrų, išmaišyti ir užvirti. Virti iki kol padažas sutirštės ir perbraukus šaukštu masė nebesusilies.
3.
Baigiant virti, pilti obuolių actą, išmaišyti ir sudėti į švarius stiklainius, užsukti sandariais dangteliais ir palikti lėtai atvėsti.
AUTORIUS: Laima Šapienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital