Bandelės su sūrio įdaru

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bandelės su sūrio įdaru
Bandelės su sūrio įdaru
Bandelės su sūrio įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų kvietinių miltų (naudojome „Kauno grūdų“ „Ekstra“)
300 gramų mocarela sūrio (arba fermentinio sūrio)
3 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
70 gramų aliejaus
2 šaukštai moliūgų sėklų
2 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pieną, druską, cukrų, sviestą 2–3 min. maišydami pašildykite prikaistuvyje, kol sviestas ir cukrus ištirps. Tada įmaišykite aliejų, du išplaktus kiaušinius, mieles, miltus.
2.
Tešlą uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1–2 val.
3.
Delnais formuokite nedidelius kamuoliukus, į jų vidų įdėkite mocarelą, užsandarinkite plyšį.
4.
Suformuotas bandeles, nespausdami viena prie kitos, padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos – tegul 1 val. kyla kambario temperatūroje. Tada aptepkite jas likusio kiaušinio plakiniu, apiberkite moliūgų sėklomis ir kepkite 200 °C orkaitėje 25 min., kol bandelės taps gražiai rusvos.
Patarimai:
Jeigu mėgstate prieskonines žoleles, ant mocarelos užberkite džiovintų raudonėlių arba čiobrelių – bus labai gardu.
Aliejų bandelėms naudokite neutralaus skonio, pvz., vynuogių kauliukų arba alyvuogių.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital