Bandelės su naminio pudingo įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bandelės su naminio pudingo įdaru
Autorius apie receptą: Iškepa labai kvapnios, minkštos ir beprotiškai skanios. Iškepa labai kvapnios, minkštos ir beprotiškai skanios. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
9 šaukštai šokolado drožlių
Tešlai:
420 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno (šilto)
1 vienetas apelsinų
1 vienetas kiaušinių baltymų
4 šaukštai aliejaus
3 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių (arba 21 gramo šviežių)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Pudingui:
1 vienetas apelsinų
200 mililitrų apelsinų sulčių (pirktų)
100 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių (didelio)
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
1 šaukštas sviesto
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį pilti pieną, berti cukrų, mieles ir išmaišyti. Palikti pastovėti apie 15 minučių. Tuomet berti druską, įtarkuoti apelsino žievelę.
2.
Į dubenį sudėti baltymus ir išplakti, supilti į dubenį su mielėmis, pilti aliejų ir išmaišyti. Palaipsniui įsijoti miltus ir 6 - 7 minutes minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Jei tešla dar labai lips prie rankų, miltų papildomai neberti, geriau sutepti aliejumi rankas.
3.
Į dubenį dėti tešlą, uždengti dangčiu ir palikti kilti sausoje vietoje 1.5 valandą.
4.
Pudingui į puodą pilti sultis, pieną, įmušti kiaušinį, berti cukrų, vanilę, įtarkuoti apelsino žievelę, berti kukurūzų krakmolą ir gerai išmaišyti. Nuolat maišant kaitinti ant nedidelės ugnies iki kol užvirs ir pradės tirštėti.
5.
Tuomet išjungti viryklę, įmaišyti sviestą, uždengti maistinę plėvelę tiesiai ant pudingo, kad liestųsi ir padėti vėsioje vietoje iki kol visiškai atvės.
6.
Pakilusią tešlą padalinti į 9 lygias dalis ir iš kiekvienos iškočioti ovalą, per vidurį dėti po šaukštą šokolado drožlių, ant jų gerą šaukštą pudingo. Sujungti bandelių kraštus, gerai suspausti ir apversti.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, padėti bandeles. Įpjauti po 4 pjūvius, uždengti ir palikti dar kilti 20 - 25 minutes.
8.
Aptepimui į dubenį dėti trynį, pilti pieną ir išplakti. Aptepti bandeles.
9.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital