1.
Tešlai į dubenį pilti pieną, berti cukrų, mieles ir išmaišyti. Palikti pastovėti apie 15 minučių. Tuomet berti druską, įtarkuoti apelsino žievelę.
2.
Į dubenį sudėti baltymus ir išplakti, supilti į dubenį su mielėmis, pilti aliejų ir išmaišyti. Palaipsniui įsijoti miltus ir 6 - 7 minutes minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Jei tešla dar labai lips prie rankų, miltų papildomai neberti, geriau sutepti aliejumi rankas.
3.
Į dubenį dėti tešlą, uždengti dangčiu ir palikti kilti sausoje vietoje 1.5 valandą.
4.
Pudingui į puodą pilti sultis, pieną, įmušti kiaušinį, berti cukrų, vanilę, įtarkuoti apelsino žievelę, berti kukurūzų krakmolą ir gerai išmaišyti. Nuolat maišant kaitinti ant nedidelės ugnies iki kol užvirs ir pradės tirštėti.
5.
Tuomet išjungti viryklę, įmaišyti sviestą, uždengti maistinę plėvelę tiesiai ant pudingo, kad liestųsi ir padėti vėsioje vietoje iki kol visiškai atvės.
6.
Pakilusią tešlą padalinti į 9 lygias dalis ir iš kiekvienos iškočioti ovalą, per vidurį dėti po šaukštą šokolado drožlių, ant jų gerą šaukštą pudingo. Sujungti bandelių kraštus, gerai suspausti ir apversti.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, padėti bandeles. Įpjauti po 4 pjūvius, uždengti ir palikti dar kilti 20 - 25 minutes.
8.
Aptepimui į dubenį dėti trynį, pilti pieną ir išplakti. Aptepti bandeles.
9.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes.