Bananų pyragas be cukraus ir kepimo miltelių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Bananų pyragas be cukraus
Bananų pyragas be cukraus
Bananų pyragas be cukraus
Autorius apie receptą: Minkštas, drėgnas ir gardus bananų pyragas be jokio cukraus! Gardžus tiek šiltas, tiekjau atvėsęs. Tik nepjaustykite karšto, nes sukris. Jei norite, galite papildomai dėti Minkštas, drėgnas ir gardus bananų pyragas be jokio cukraus! Gardžus tiek šiltas, tiekjau atvėsęs. Tik nepjaustykite karšto, nes sukris. Jei norite, galite papildomai dėti razinų ar džiovintų spanguolių, riešutų. O jeigu norisi kiek žiemiškesnio poskonio, įberkite žiupsnelį malto muskato. Kepimui naudojau 27*10 cm dydžio formą. (...daugiau) Valerija, The Tasty Angle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai bananų (kuo labiau prinokusių)
4 vienetai kiaušinių
8 šaukštai ruginių miltų (arba kvietinių, +1 šaukšto formai pabarstyti)
100 gramų grietinės
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
4 bananus sutrinti šakute, sumaišyti su kiaušinių tryniais ir grietine. Įmaišyti miltus.
2.
Kiaušinių baltymus išplakti atskirai iki purių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą. Baltymų galima atskirai neplakti, tuomet reikėtų naudoti 1.5 šaukštelio kepimo miltelių, kad pyragas pakiltų.
3.
Kepimo formą (naudojau 27*10 cm dydžio) sudrėkinti ar patepti aliejumi ir pabarstyti miltais. Supilti tešlą, ant viršaus dėti perpus perpjautą bananą ir pabarstyti cinamonu.
4.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Išėmus iš orkaitės palikti atvėsti pridengtą, kad nesukristų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Jura
2018-09-08 17:27
O ar galima vietoj bananu deti obuolius? ATSAKYTI
Diana
2018-09-09 19:17
Be bananų vargu ar bus skanu, nes šiame recepte tik jie suteikia saldumo. Obuolių saldums daug silpnesnis... ATSAKYTI
Gitana
2018-03-12 16:50
Nuostabus pyragas. Jau kepiau pora kartų ATSAKYTI
Neringa
2018-01-26 12:55
Dariau pagal recepta, plakiau baltymus atskirai, bet pyragas gavosi visiskai guminis ir subliuskes :( ATSAKYTI
Valerija
2018-01-26 17:36
Neringa, ar gerai išplakėte kiaušinius? Puriai išplakti kiaušinių baltymai "iškelia" pyragą, jei nepavyksta gerai išplakti, kaip ir minima recepte, patariama dėti kepimo miltelių. Taip pat, ar vėsinote uždengtą? Jei pyragas po karštos orkaitės staiga gauna vėsos, jis gali sukristi, todėl reikia vėsinti po truputį, uždengus. ATSAKYTI
Skanu
2018-01-28 19:55
Man kaip tik pavyko ypac gerai, geriau negu galejau tiketis! Labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis