Bananinis šokoladinis keksas

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Bananinis šokoladinis keksas
Autorius apie receptą: Lengva iškepti ir labai skanu. Lengva iškepti ir labai skanu. Vilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai bananų (gerai prinokusių)
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
100 gramų cukraus (apytikriai, pagal skonį)
50 gramų kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinkite, suberkite cukrų, išmaišykite ir šiek tiek atvėsinkite.
2.
Į atvėsusį sviestą įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
3.
Šokoladą smulkiai sutarkuoti. Bananus sutrinkite šakute.
4.
Persijokite miltus su kepimo milteliais ir kakava.
5.
Bananus ir sviesto su kiaušiniais masę sudėkite į plaktuvo indą. Viską sumaišykite plaktuvu. Suberkite miltų mišinį. Pabaigoje įmaišykite smulkintą šokoladą.
6.
Kepimo popieriumi išklokite formą. Sukrėskite tešlą į formą.
7.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
AUTORIUS: Vilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital