Baltymais praturtini lietiniai blynai

AUTORIUS:
Tastik,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Baltymais praturtini lietiniai blynai
Autorius apie receptą: Dažna šeimų tradicija blynų dieną organizuoti sekmadieniais. Atraskite naujieną, išmėginkite šį ypatingą receptą. Minkštos, puraus aksominio skonio lietinių Dažna šeimų tradicija blynų dieną organizuoti sekmadieniais. Atraskite naujieną, išmėginkite šį ypatingą receptą. Minkštos, puraus aksominio skonio lietinių tūtelės, paskanintos šviežiomis uogomis ne tik grožis akims, bet ir palaima gomuriui. Sukurkite skanių, nepamirštamų akimirkų su šeima! (...daugiau) Tastik
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų pieno
160 gramų sviesto
150 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų augalinio aliejaus
50 gramų svirplių miltų (nebūtina, bet suteikia labai derančią skonio natą ir praturtina maistingumą)
2 šaukštai grikių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumaišykite ingredientus: kvietinius miltus, svirplių miltus, grikių dribsnius. Įberkite druskos. Supilkite pieną, įmuškite kiaušinius ir viską suplakite iki vientisos masės. Palikite tešlą pailsėti 15-20 minučių kambario temperatūroje.
2.
Įkaitinkite keptuvę, šiek tiek pašlakstykite aliejumi ir kepkite lietinius iš abiejų pusių.
3.
Ant kiekvieno lietinio dėkite po gabalėlį sviesto, suvyniokite į vamzdelio formą. Papuoškite šviežiomis uogomis, cukraus pudra, karamele. Taip pat galite pagardinti ir džiovintais svirpliais. Patiekite ir skanaukite.
Patarimai:
Planuojate išbandyti svirplių miltus ir kepti blynus pagal savo receptą? Rekomenduojame trečdalį jums įprastų miltų keisti svirplių miltais, tešla išlaikys savo struktūrą ir geriausiai atsiskleis nauji skoniai.
AUTORIUS: Tastik
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital