Ištirpinti sviestą keptuvėje ir šiek tiek apkepinti joje susmulkintus svogūnus ir pievagrybius.
Pakepinus, paimkite puodą, supilkite į jį sultinį, citrinos sultis ir sudėkite pakepintus su svogūnais pievagrybius, kebeliais supjaustytas bulves, sutarkuotas morkas, petražoles, prieskonius.
Pavirkite sriubą apie 25 min., tuomet išmaišykite grietinėlėje miltus ir supilkite ją į sriubą.
Dar pavirus apie 10 min. galite patiekti.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!