Balta duona su kmynais

AUTORIUS:
Tadas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Balta duona su kmynais
Autorius apie receptą: Jei turite šiuos ingredientus, jūs galite pasigaminti šią nuostabią duoną. Ši duona puikiai tinka prie sriubos. Jei turite šiuos ingredientus, jūs galite pasigaminti šią nuostabią duoną. Ši duona puikiai tinka prie sriubos. Tadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
600 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų vandens
50 gramų cukraus
30 gramų šlapių mielių
30 gramų kmynų (nebūtina)
5 gramai sviesto (minkšto)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
200 mililitrų vandens pašildykite iki šiltumo ir sumaišykite su mielėmis. Palaukite, kol mielės ištirps.
2.
Tada kvietinius miltus, sviestą, mieles su vandeniu ir likusį vandenį sumaišykite dideliame dubenyje.
3.
Tešlą uždenkite plėvele ar rankšluosčiu ir įdekite į orkaitę. Palikite 40 C laipsnių temperatūroje maždaug 2 val., kol tešla pakils.
4.
Ištraukite tešlą ir įmaišykite kmynus, druską ir cukrų. Įdėkite tešlą į kepimo formą. Naudojau 25 cm x 10 cm silikoninę formą. Viršų palyginkite.
5.
Kepkite 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, "viršus ir apačia" režimu 40 minučių. Patikrinkite, ar iškepė - įsmeigus medinį pagaliuką į kepinio centrą, ištrauktas jis turi likti sausas ir švarus.
AUTORIUS: Tadas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
:)
2022-02-22 09:18
O prie ko čia Užgavėnių šventė? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital