Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | kopūstų (nedidelio, apie 1 kg) | |
420 gramų | konservuotų pomidorų (smulkintų) | |
375 mililitrai | daržovių sultinio | |
300 gramų | sojos faršo (naudojau „Naturli“ formuojamą) | |
300 gramų | sūrio (tarkuoto, augalinės kilmės) | |
120 gramų | ilgagrūdžių ryžių (plikytų) | |
2 vienetai | morkų | |
1 vienetas | svogūnų (didelio) | |
5 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 pundelis | krapų (šviežių) | |
1 šaukštelis | prieskoninių žolelių (džiovintų) | |
1 žiupsnelis | druskos (+ 1 šaukštelio papildomai) | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnis | druskos | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | kokosų jogurto | |
pagal skonį | krapų (šviežių) |