Baklažanų kepsniukai su vištiena ir sūriu

AUTORIUS:
Viktorija Vaičekauskytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Baklažanų kepsniukai su vištiena ir sūriu
Autorius apie receptą: Prisipažinkit, kas irgi retokai naudoja baklažaną virtuvėje? O padėtį tikrai verta ištaisyti, nes šis užkandis be galo skanus. Prisipažinkit, kas irgi retokai naudoja baklažaną virtuvėje? O padėtį tikrai verta ištaisyti, nes šis užkandis be galo skanus. Viktorija Vaičekauskytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas baklažanų (didelio arba 2 mažesnių)
400 gramų vištienos faršo
125 gramai mocarela sūrio
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai sezamo sėklų
1 pundelis petražolių (arba svogūno laiškų)
pagal skonį česnakiniai pipirai
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių vištienai (naudojau su ciberžole)
pagal skonį prieskonių mėsai
Kepimui:
pagal poreikį ghee sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Baklažanus supjaustyti griežinėliais, tuomet su šaukštu gražiai išimti baklažanų vidų.
2.
Išpjautą viduriuką smulkiai supjaustyti, dėti į puodą.
3.
Ant smulkintų baklažanų dėti vištienos faršą, sūrį, įmušti kiaušinį, berti prieskonius, smulkintas petražoles, sezamo sėklas ir gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, sudėti paruoštus baklažanų žiedus, o į išpjautą vidurį dėti faršo įdaro.
5.
Apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus.
AUTORIUS: Viktorija Vaičekauskytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital