Baklažanų ir grybų užkepėlė

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Baklažanų ir grybų užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelis baklažanas
200 g pievagrybių
0,5 nedidelio svogūno
1 skiltelė česnako
70 g rikotos sūrio
3-4 kiaušiniai
100 ml grietinėlės
2 pomidorai
1 saujelė žalumynų
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus, pievagrybius, pomidorus ir pusę svogūno galvos supjaustyti griežinėliais.
Baklažanus 2-3 min. pakepinti aliejuje.
Ištepti kepimo indą sviestu.
Sudėti baklažanus, svogūnus, pomidorus ir grybus sluoksniais. Kokia tvarka dėsite, skirtumo nėra.
Viską užpilti plakiniu.
Plakinio gaminimas:
išplakti rikota sūrį su grietinėle, kiaušiniais, sugrūsta česnako skiltele, prieskoniais ir susmulkintais žalumynais.
Kepti 170-190 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital