Azijietiška vištiena su brokoliais - greita ir skani

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Vištiena su brokoliais keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greita paruošiama vakarienė Azijos skonių gerbėjams! Mūsų šeimoje labai mėgstami brokoliai ir Azijos virtuvė, todėl, atradus šį skonių derinį, įtikau ir mažiems, ir Greita paruošiama vakarienė Azijos skonių gerbėjams! Mūsų šeimoje labai mėgstami brokoliai ir Azijos virtuvė, todėl, atradus šį skonių derinį, įtikau ir mažiems, ir dideliems. Jei mėgstate aitriau, galite dėti daugiau aitriosios paprikos, jei švelniau - mažiau. Man šis patiekalas vidutinio aitrumo. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos
1 vienetas brokolių (nedidelio)
1 pundelis svogūnų laiškų
6 šaukštai vandens
4 šaukštai aliejaus
3 šaukštai medaus
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai sezamo sėklų
0.5 vieneto aitriosios paprikos
2 centimetrai imbiero
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolį supjaustyti žiedynais. Nuplikyti verdančiu vandeniu (ar 30 sekundžių įdėti į verdantį vandenį), nukošti ir atidėti.
2.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų iki vidutinės kaitros, vištieną apkepinti, vis pavartant, kol iškeps viduje, apie 8 - 12 minučių. Vištieną išimti iš keptuvės ir atidėti.
3.
Česnaką smulkiai sukapoti ar išspausti, aitrią papriką susmulkinti, imbierą sutarkuoti smulkia tarka ar smulkiai sukapoti. Viską sudėti į keptuvę, maišant kepinti, kol česnakas paskleis malonų aromatą.
4.
Atgal į keptuvę sudėti vištieną. Dėti medų, pilti sojos padažą, vandenį. Kaitinti, vis pavartant, kol padažas truputį sutirštės (išgaruos dalis vandens).
5.
Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti, sudėti į keptuvę kartu su brokoliais ir dar kelias minutes pakepinti.
6.
Pabarstyti sezamo sėklomis. Patiekti su virtais ryžiais.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Rasa
2022-09-10 15:17
Prisipažinsiu, įpyliau šaukštą vyno acto, nes buvo per saldu. Irgi tiko. ATSAKYTI
Viktorija
2020-10-22 10:05
Net nesitikėjau, kad bus taip skanu! Labai labai greitas receptukas, tikrai pranoko lūkesčius :) ATSAKYTI
Viktorija
2020-10-22 10:04
Net nesitikėjau, kad bus taip skanu! Ir labai labai greitas receptukas, tikrai pranoko lūkesčius :) ATSAKYTI
Vaiva
2020-03-25 22:41
Labai skanu! ATSAKYTI
Greta
2019-11-09 10:11
Pats skaniausias patiekalas!!!!rekomenduoju ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital