Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
450 gramų | vištienos faršo | |
1 vienetas | morkų | |
1 sauja | svogūnų laiškų (smulkintos, geriausia baltos dalies) | |
1 sauja | pekano riešutų | |
2 centimetrai | imbiero | |
3 skiltelės | česnako | |
0.5 šaukštelio | skrudintų sezamų aliejaus | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
60 mililitrų | medaus | |
60 mililitrų | sojos padažo | |
2 šaukštai | aštraus padažo (skysto) | |
1 šaukštas | baltojo vyno acto | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | salotų (Iceberg arba Romaine tvirtų lapų) | |
1 saujelė | svogūnų laiškų (smulkintų) | |
pagal poreikį | sezamo sėklų (nebūtina) |