Autorius apie receptą:
Ši avokadų užtepėlė švelni, aksominė ir labai skani. Nors ir nesu didelė avokado gerbėja, šis derinys man net labai patiko. Puikiai tiks tiekti su mėgiama duonele ar
Ši avokadų užtepėlė švelni, aksominė ir labai skani. Nors ir nesu didelė avokado gerbėja, šis derinys man net labai patiko. Puikiai tiks tiekti su mėgiama duonele ar krekeriais.
(...daugiau)(...mažiau)Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
avokadų
80 gramų
fetos sūrio
(apytikriai)
1 šaukštelis
baltojo vyno acto
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, šaukštu išskobti minkštąją dalį.
2.
Minkštąją avokado dalį sudėti į dubenėlį, dėti fetos sūrį, berti druską, pipirus, pilti baltojo vyno actą.
3.
Masę sutrinti elektriniu trintuvu arba šakute iki vientisos masės. Tiekti su krekeriais, tepti ant duonos riekelės.