Avižinių dribsnių blynas pusryčiams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Avižinių dribsnių blynas pusryčiams
Autorius apie receptą: Labai paprasta, skanu ir sotu. Tinka pusryčiams ir pietums ar vakarienei. Labai paprasta, skanu ir sotu. Tinka pusryčiams ir pietums ar vakarienei. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai kiaušinių (didelių)
2 šaukštai avižinių dribsnių (apytikriai)
30 mililitrų pieno (apytikriai)
30 gramų virto kumpio (apytikriai)
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
1 pundelis gražgarsčių
pagal poreikį camembert sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį suberti avižinius dribsnius, įmušti kiaušinius, pilti pieną ir sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Virtą kumpį sutarkuoti stambia tarka, suberti į dubenį su avižinių dribsnių mase, berti druską, pipirus, krapus. Išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Supilti paruoštą tešlą, uždengti dangčiu ir kepti ant silpnos ugnies iki kol apačia apkeps. Tuomet apversti ir trumpai apkepti.
4.
Camambert sūrį supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėlioti ant vienos pusės blyno, užlenkti kitą blyno pusę ir dar trumpai apkepti. Tuomet sudėti gražgrastes ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital