Avinžirnių humusas

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Avinžirnių humusas
Autorius apie receptą: Sotus, lengvai paruošiamas užkandis. Sotus, lengvai paruošiamas užkandis. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų avinžirnių (1 skardinės)
2 šaukštai skysčio nuo konservuotų avinžirnių
1 skiltelė česnako
pagal skonį citrinpipirių
pagal poreikį skrudintų sezamų aliejaus
pagal poreikį sėklų mišinio
pagal skonį druskos
pagal poreikį saldžiosios paprikos miltelių
pagal poreikį tortilijų traškučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į maisto smulkintuvą dėkite avinžirnius, česnaką, berkite citrinpipirius ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos masės. Jei ji per tiršta, po truputį vis įpilkite skysčio nuo konservuotų avinžirnių ir trinkite, kol pasieksite norimą konsistenciją.
2.
Dėkite humusą į lėkštę ir apšlakstykite skrudintų sezamų aliejumi. Pabarstykite humusą saldžiosios paprikos milteliais bei sėklų mišiniu.
3.
Humusą patiekite su tortilijų traškučiais.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital