Avietinės antienos kulšelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Avietinės antienos kulšelės
Avietinės antienos kulšelės
Avietinės antienos kulšelės
Autorius apie receptą: Jei norite namie pasijusti lyg valgytumėte restorane - pasigaminkite šį patiekalą. Man asmeniškai buvo labai skanu. Kitą kartą dėčiau daugiau uogienės, kad dar labiau Jei norite namie pasijusti lyg valgytumėte restorane - pasigaminkite šį patiekalą. Man asmeniškai buvo labai skanu. Kitą kartą dėčiau daugiau uogienės, kad dar labiau atsiskleistu šis skonis. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai antienos kulšelės
200 mililitrų apelsinų sulčių
2 šaukštai aviečių uogienės
2 šaukštai sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
Garnyrui:
200 gramų žaliųjų žirnelių
pagal poreikį grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ančiukų kulšeles nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Aviečių uogienę sumaišome su druska bei pipirais ir šiuo mišiniu įtriname antieną. Dedame į šaldytuvą 4 val.
2.
Į kepimo indą sudedame marinuotas kulšeles, užpilame apelsinų sultimis, įpilame šiek tiek vandens, ant kulšelių uždedame po gabaliuką sviesto. Uždengiame foliją ir dedame į orkaitę įkaitintą iki 240 C kepti 30 min. Tada nuimame foliją ir kepame dar 20 min. laikas nuo laiko palaistant sultimis iš kepimo indo.
3.
Garnyrui žirnelius išverdame ir su šlakeliu grietinėlės sutriname iki norimo tirštumo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital