Avienos troškinys su baklažanais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avienos troškinys su baklažanais
Avienos troškinys su baklažanais
Avienos troškinys su baklažanais
Autorius apie receptą: Nežinau, kaip jūs, bet aš kartais tikrai užsinoriu avienos. Deja, vienintelė savo šeimoje. Tad ruošiu ją tik sau. Ieškau naujų idėjų, dar nebandytų ir neragautų derinių. Nežinau, kaip jūs, bet aš kartais tikrai užsinoriu avienos. Deja, vienintelė savo šeimoje. Tad ruošiu ją tik sau. Ieškau naujų idėjų, dar nebandytų ir neragautų derinių. Taip ir gimsta, kas nors naujo mano virtuvėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų avienos (su kauliuku)
0.5 vieneto baklažanų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 lapeliai šalavijo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
200 mililitrų vandens
1 šlakelis aliejaus
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Avieną supjaustome gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame mėsos gabaliukus, kol gražiai apskrus. Kepant, įmetame į keptuvę kartu ir šalavijo lapelius. Aliejus prisigers jo aromato, kurį perteiks ir mėsai.
3.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, morką - apystambiais gabalėliais, baklažaną - riekelėmis, česnaką pasmulkiname.
4.
Į keptuvę su mėsa suberiame svogūnus ir česnakus, pakepiname, kol šie suminkštės ir apskrus.
5.
Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, perliejame lediniu, nulupame odeles ir supjaustome stambiais gabalėliais.
6.
Į keptuvę dedame morkas, baklažanus, pomidorus, įberiame šiek tiek druskos, užpilame vandeniu, uždengiame dangčiu ir ant lėtos kaitros troškiname apie 1 val.
7.
Pasmulkiname krapus ir svogūnų laiškus. Jais pabarstome troškinį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital