Aviečių salotos

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Aviečių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 saujos salotų mišinio
100 g aviečių
3 šaukštai susmulkinto sūrio
Padažui:
3 šaukštai alyvuogiųų aliejaus
1 šaukštas balzaminio acto
Druska
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant salotų pridedame aviečių, smulkinto sūrio. Sūris tinka praktiškai bet koks: fermentinis, su pelėsiu, feta ir pan. Padažas: Išplakti alyvuogių aliejų su actu ir prieskoniais. Užpilti ant salotų.
Skanaus :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital