Austrės su rūkyta žuvimi ir morkų ikrais

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Austrės su rūkyta žuvimi ir morkų ikrais
Austrės su rūkyta žuvimi ir morkų ikrais
Austrės su rūkyta žuvimi ir morkų ikrais
Autorius apie receptą: Austrių išskirtinis patiekimas nudžiugins ir nustebins artimuosius. Skonis taip pat nepaliks abejingų. Išskirtinis patiekalas išskirtinei vakarienei. Austrių išskirtinis patiekimas nudžiugins ir nustebins artimuosius. Skonis taip pat nepaliks abejingų. Išskirtinis patiekalas išskirtinei vakarienei. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai austrių
100 gramų rausvųjų svogūnų
50 gramų vyno acto
50 gramų vandens
50 gramų cukraus
20 gramų skrudintų sezamų aliejaus
5 gramai krapų (arba čiobrelių)
Patiekiant:
80 gramų lydekos (rūkytos, arba ungurio ar kitos baltos žuvies)
1 vienetas žaliųjų citrinų
30 gramų morkų ikrų (receptą rasite čia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į prikaistuvį beriamas cukrus, pilamas vyno actas, vanduo ir maišant užvirinama (cukrus turėtų visiškai ištirpti).
2.
Svogūnai supjaustomi žiedais ir užpilami šiuo karštu marinatu. Paliekami pastovėti 15-20 minučių.
3.
Austrės kruopščiai nuplaunamos ir atsargiai atidaromos specialiu austrėms skirtu peiliu.
4.
Į atidarytas austres dedama šiek tiek marinuotų svogūnų, morkų ikriukų, truputis krapų. Pašlakstoma sezamų aliejumi.
5.
Ant likusios austrės geldelės pusės, ją gerai nuplovus, sudėliojama pasmulkinta rūkyta lydeka, dedami morkų ikriukai ir likę žalumynai. Dar galima pagardinti trupučiu naminio majonezo.
6.
Šalia austrių patiekiami žaliosios citrinos gabalėliai.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Jeigu norite patiekti efektingai, panaudokite tam sausą ledą - jis suteiks dūmų efektą.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital