Aukso burbuliukai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
Aukso burbuliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 plonų apelsino, citrinos arba laimo gabaliukų
vanduo
3 puodeliai apelsinų sulčių, atšaldytų
3 puodeliai abrikosų nektaro, atšaldyto
2 puodeliai ledukų
750 ml Alitos putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sudėkite po vieną gabaliuką apelsino, citrinos ar laimo į kiekvieną ledų formelės skyrelį, vieną vaisiaus galą palikdami iškilusį apie 1,5 cm. Užpilkite formą vandeniu ir užšaldykite.
2. Supilkite apelsinų sultis ir abrikosų nektarą su ledukais į didelį ąsotį. Atsargiai maišydami supilkite putojantį vyną arba šampanizuotą vyną (jei gaminsite šį gėrimą vaikams galite naudoti gazuotą vandenį).
Patiekdami į kiekvieną taurę įdėkite ledo gabaliuką su vaisiumi.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital