Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais
Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais
Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais
Aštrus korėjietiškas mėsainis su kimčiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos maltinių (naudojome „Biovela“, 200 g)
2 vienetai mėsainių bandelių (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD bandeles su sezamais)
2 vienetai rūkytos kiaulienos šoninės (plonų juostelių)
2 šaukštai kimchi
Padažui:
2 šaukštai majonezo
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštelis pomidorų padažo
1 šaukštelis dižono garstyčių
0.5 šaukštelio čili pastos (aštrios)
0.5 šaukštelio vorčesterio padažo
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį svogūnų mitelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Papuošimui:
1 saujelė sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą sumaišydami majonezą, pomidorų padažą, garstyčias, čili pastą, vorčesterio padažą, citrinos sultis. Įdėkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.
2.
Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.
Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital