Aštrūs kiniškai kepti kopūstai

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aštrūs kiniškai kepti kopūstai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Aštrūs, traškūs, labai gardūs kiniškai kepti kopūstai. Neužima daug laiko, nereikia įmantrių ingredientų, tad labai puikiai tinka dienoms, kai norisi tiesiog kažko Aštrūs, traškūs, labai gardūs kiniškai kepti kopūstai. Neužima daug laiko, nereikia įmantrių ingredientų, tad labai puikiai tinka dienoms, kai norisi tiesiog kažko skanaus. (...daugiau) Alma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kininių kopūstų
1 pundelis svogūnų laiškų
3 vienetai aitriosios paprikos (nedidelių ar pagal skonį)
6 skiltelės česnako
3 šaukštai augalinio aliejaus
1 šaukštas krakmolo
2 šaukštai vandens
Padažui:
3 šaukštai austrių padažo (arba Hoisin padažo, arba žuvų padažo)
3 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į mažą dubenėlį suberti krakmolą, įpilti šaltos vandens ir išmaišyti.
2.
Į kitą indelį supilti austrių padažą, sojos padažą, balzaminį actą, suberti cukrų ir išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir įkaitinti iki vidutinės kaitros. Aitriasias paprikas perpjauti į kelias dalis, česnaką smulkiai sukapoti, svogūno laiškus susmulkinti ir suberti į keptuvę. Vis maišant kepti apie minutę iki kol paskleis malonų kvapą.
4.
Kopūsto baltąją dalį supjaustyti nedideliais gabaliukais, suberti į keptuvę, padidinti kaitrą iki aukštesnės. Kepti 2 - 3 minutes iki kol šiek tiek suminkštės.
5.
Supjaustyti kopūsto lapus ir sudėti į keptuvę, supilti paruoštą mišinį iš austrių ir sojos padažų, balzaminio acto ir cukraus. Pakepti dar minutę.
6.
Pamaišyti mišinį su ištirpintu krakmolu, supilti į keptuvę. Maišant pakepti dar minutę iki kol padažas sutirštės ir patiekti.
Patarimai:
Aitriosios paprikos suteikia labai puikų skonį, bet jei nemėgstate aštriai, galima jų kiekį sumažinti arba net visai nedėti.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital