Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Įdarui: | ||
2 vienetai | persikų | |
100 gramų | aviečių | |
30 gramų | migdolų drožlių (riekelėmis) | |
Padažui: | ||
30 gramų | rudojo cukraus | |
15 gramų | sviesto | |
Tešlai: | ||
180 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
120 gramų | cukraus | |
120 mililitrų | augalinio gėrimo (arba paprasto) | |
110 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1.5 šaukštelio | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | vanilinių ledų |