Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Apverstas pyragas su persikais ir avietėmis
Autorius apie receptą: Šis nepaprastai purus bei gaivus persikų ir aviečių pyragas yra tikras vasaros desertas. Pyrage esanti karamelė puikiai susijungia su vaisiais ir uogomis taip sukurdama saldumo Šis nepaprastai purus bei gaivus persikų ir aviečių pyragas yra tikras vasaros desertas. Pyrage esanti karamelė puikiai susijungia su vaisiais ir uogomis taip sukurdama saldumo harmoniją. Ledai prie desertų vasarą yra privalomi. Tad būtų nuodėmė nepaskandinti šio puraus pyrago gabaliuko jau pratirpusiuose leduose. (...daugiau) Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui:
2 vienetai persikų
100 gramų aviečių
30 gramų migdolų drožlių (riekelėmis)
Padažui:
30 gramų rudojo cukraus
15 gramų sviesto
Tešlai:
180 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
120 gramų cukraus
120 mililitrų augalinio gėrimo (arba paprasto)
110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
pagal poreikį vanilinių ledų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pasiruoškite kepimo indą. Jo dugną ir šonus padenkite kepimo popieriumi.
2.
Nulupkite persikų odelę ir supjaustykite skiltelėmis.
3.
Karamelės padažui pagaminti į prikaistuvį sudėkite sviestą, jį ištirpdykite ir sudėkite cukrų. Viską maišykite apie 5 minutes ant nedidelės kaitros, kol karamelė sutirštės ir įgaus rusvą atspalvį.
4.
Sudėkite karamelę į kepimo indą ir gražiai paskirstykite šaukštu.
5.
Ant karamelės sudėkite persikus ir avietes.
6.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
7.
Į kitą indą sudėkite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Viską plakite apie minutę, kol gerai išsimaišys.
8.
Tuomet sudėkite kiaušinį ir vanilę. Vėl viską suplakite.
9.
Į masę sudėkite miltus ir pieną. Viską suplakite iki vientisos masės.
10.
Supilkite pyrago masę į kepimo indą ir gražiai paskirstykite. Ant viso pyrago viršaus suberkite migdolų plokšteles.
11.
Dėkite pyragą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 50 minučių.
12.
Patiekite šį pyragą su vaniliniais ledais. Skanaus!
Patarimai:
Naudota 20 cm skersmens kepimo forma.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital