Anželikos skanusis medaus biskvitas tortams - kvapnus, purus, tiesiog tobulas!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Medaus biskvitas
Autorius apie receptą: Iškepė super biskvitas - gana aukštas, kvapnus, purus, tiesiog nuostabus. Perpjautą galite perpjauti mėgstamu kremu, uogiene ar karamelizuotu kondensuotu pienu. Biskvitą Iškepė super biskvitas - gana aukštas, kvapnus, purus, tiesiog nuostabus. Perpjautą galite perpjauti mėgstamu kremu, uogiene ar karamelizuotu kondensuotu pienu. Biskvitą kepiau 20 cm skersmens formoje. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų medaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, plakti apie 9 - 10 minučių. Plaku elektriniu plakikliu.
2.
Medų sumaišyti su kepimo milteliais ir šildyti ant mažos ugnies, vis maišant, kol taps gintarinės spalvos. Nuimti nuo kaitros, palikti minutėlę atvėsti.
3.
Pravėsusį medų po 1 šaukštą dėti į kiaušinių masę ir plakti. Kai visas medus bus įplaktas, dalimis berti persijotus miltus ir atsargiai įmaišyti (neplakti!).
4.
Tešla pilti į kepimo popieriumi išklotą formą (naudojau 20 cm skersmens). Formą truputį pasukioti, kad kepant viduryje neiškiltų kepurė.
5.
Kepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku. Išimtą iš orkaitės palikti truputį atvėsti formoje, tuomet peiliu atskirkite nuo formos krašto ir toliau vėsinkite išimtą. Pjaustyti tik visiškai atvėsusį.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (6)
Sandra
2019-08-03 15:58
Sveiki, veluoju, bet norejau paklaust ar bent kiek iskila pats biskvitas, nes zadu mase dalint i kelias mazesnes formas ir galvoju kiek pilti. Iki virsaus, ar palikt vietos iskilimui..? ATSAKYTI
Ieva
2019-08-05 09:42
Biskvitas tikrai iškyla, tik turėkite omenyje, jei dalinsite į kelias dalis, trumpės kepimo laikas - kiek tiksliai, priklausys nuo sluoksnių storio :) ATSAKYTI
Ramutė
2018-04-12 14:04
O kiek reikia sviesto ir vanilinio cukraus? ATSAKYTI
Laura
2018-04-12 16:12
Šiame recepte nereikalingas nei sviestas, nei vanilinis cukrus, jie juk niekur neminimi, nes ir be jų šis biskvitas tikrai puikus, pabandykite :-) ATSAKYTI
Lina
2018-04-10 16:52
Sveiki,
Ar bus skirtumas, jei kiaušinius išplaksiu su cukrumi, o sviestą ištirpintą įpilsiu į bendrą masę ? ATSAKYTI
Laura
2018-04-10 22:54
O kur šiame recepte jūs matote sviestą? Šis bisvitas be sviestuko lyg ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital