Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Autorius apie receptą: Aromatinga, sotu ir be galo gardu. Paprasti ingredientai sukuria nepaprastą skonių visumą, kuriai labai sunku atsispirti. Aromatinga, sotu ir be galo gardu. Paprasti ingredientai sukuria nepaprastą skonių visumą, kuriai labai sunku atsispirti. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas jautienos antrekoto (naudojome jautienos antrekoto pjausnį iš „Agaras“)
1 vienetas svogūnų
100 gramų kreminio sūrio (naudojome "Philadelphia Original")
1 skiltelė česnako
1 šlakelis konjako
pagal poreikį rozmarino
pagal poreikį vytinto kumpio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, dedame šakelę rozmarino ir skiltelę česnako.
2.
Dedame antrekoto pjausnius ir gerai apkepame iš abiejų pusių po kelias minutes.
3.
Kol mėsa kepa, orkaitėje paskrudiname kiaulienos kumpį. Mėsai iškepus, suvyniojame ją į foliją ir paliekame pastovėti 10 minučių.
4.
Keptuvėje gaminame padažą: pilame konjaką, palaukiame, kol alkoholis išgaruos, ir dedame pjaustytą svogūną. Apkepus, įdedame tepamą sūrį ir maišome, kol masė taps vientisa.
5.
Nukėlus nuo kaitros, padažą pagardiname druska ir pipirais. Ant jautienos antrekoto dedame šaukštą padažo, papuošiame skrudintu kumpiu ir rozmarinu.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Agaras
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital