Antis, įdaryta bulvėmis

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Antis, įdaryta bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Antis
3—4 virtos bulvės
skilvis
širdis
kepenėlės
2 svogūnai
0,5 šaukštelio maltų kmynų
mairūno
50 g sviesto ar anties riebalų
kiaušinis
šaukštas pyrago džiūvėsėlių
šaukštas grietinės
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Antis prikemšama paruoštos masės, užsiuvama, pavoliojama lydytame svieste, margarine, grietinėje ar majoneze, dedama į skardą, užpilama karštu vandeniu, sudedama skridinėliais supjaustytas svogūnas, morka, salieras ir 1,5 vai. kepama orkaitėje. Kepant laistoma tuo pačiu sultiniu, kuriame kepa. Baigiant kepti, užpilama majonezo ar grietinės. Valgoma su skiltelėmis supjaustytais ir pakepintais obuoliais ar slyvomis.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
erika
2011-12-21 17:52
o kiek to vandens? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital