Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Antis prikemšama paruoštos masės, užsiuvama, pavoliojama lydytame svieste, margarine, grietinėje ar majoneze, dedama į skardą, užpilama karštu vandeniu, sudedama skridinėliais supjaustytas svogūnas, morka, salieras ir 1,5 vai. kepama orkaitėje. Kepant laistoma tuo pačiu sultiniu, kuriame kepa. Baigiant kepti, užpilama majonezo ar grietinės. Valgoma su skiltelėmis supjaustytais ir pakepintais obuoliais ar slyvomis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)