Antienos krūtinėlė su keptų kriaušių garnyru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Antienos krūtinėlė su keptų kriaušių garnyru
Antienos krūtinėlė su keptų kriaušių garnyru
Antienos krūtinėlė su keptų kriaušių garnyru
Autorius apie receptą: Romantiškai vakarienei dviems... Antiena ir kriaušės, tai klasikinis duetas, kuris niekada nenuvils. Romantiškai vakarienei dviems... Antiena ir kriaušės, tai klasikinis duetas, kuris niekada nenuvils. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai antienos krūtinėlės
1 sauja salotų mišinio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
2 vienetai kriaušių
4 griežinėliai brie sūrio
0.5 saujelės pistacijų
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą įtriname prieskoniais, pamarinuojame 20-30min ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros iki auksinės spalvos, tada suvyniojame į foliją ir leidžiame 10-15min pailsėti. Vėliau supjaustome griežinėliais.
2.
Kriaušes perpjauname pusiau, išimame sėklas, aptepame iš visų pusių mišiniu iš citrinos sulčių, garstyčių ir medaus. Kepame apie 20min iki 180laip įkaitintoje orkaitėje, likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos ant viršaus dedame sūrio gabaliuką. Iškeptas ir dar karštas kriaušes pabarstome smulkintomis pistacijomis.
3.
Patiekiame su mėgstamais žalumynais/salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital