Antienos filė didkepsnis su perliniu kuskusu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Antienos filė didkepsnis su perliniu kuskusu
Antienos filė didkepsnis su perliniu kuskusu
Antienos filė didkepsnis su perliniu kuskusu
Antienos filė didkepsnis su perliniu kuskusu
Autorius apie receptą: Vieną dieną bandžiau suskaičiuoti, kiek esu bandžiusi skirtingų būdų paruošiau antieną ir susimaišiau, nes tikrai visai nemažai. Buvo variantų su uogomis, apelsinais, Vieną dieną bandžiau suskaičiuoti, kiek esu bandžiusi skirtingų būdų paruošiau antieną ir susimaišiau, nes tikrai visai nemažai. Buvo variantų su uogomis, apelsinais, kriaušėmis, o dabar ruošiau antieną paprastai - su perliniu kuskusu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
350 gramų antienos filė (naudojau didkepsnį, marinuotą su žolelėmis)
Garnyrui:
250 mililitrų vandens
250 mililitrų perlinio kuskuso
0.5 vieneto apelsinų
3 vienetai ridikėlių
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
1 pundelis salotų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai įkaitiname keptuvę. Dedame kepti antienos filė odele žemyn. Kepame 5 – 7 min, nevartant, kol išbėgs riebaliukai ir didkepsnis apskrus. Apverčiame ir dar kepame 3 – 5 min. Antienos filė suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti.
2.
Perlinį kuskusą nuplauname po tekančiu vandeniu. Dedame virti į pasūdytą, verdantį vandenį. Verdame apie 15 min.
3.
Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Petražoles ir krapus pasmulkiname.
4.
Į išvirtą kuskusą įmaišome žalumynus, nutarkuojame pusę apelsino žievelės, įspaudžiame šaukštą apelsino sulčių, supilame citrinos sultis. Kruopas išmaišome.
5.
Į lėkštę dedame salotų, griežinėliais pjaustytų ridikėlių. Kuskusą dedame šalia salotų. Antienos didkepsnį supjaustome nedideliais gabalėliais. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital