Agurkinė perlinių kruopų sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Agurkinė perlinių kruopų sriuba
Autorius apie receptą: Dar vienos sriubos receptu noriu pasidalinti su jumis. Tai agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis. Gardi, soti, tokia rudeniška, tokia šildanti, o svarbiausia labai gardi. Dabar Dar vienos sriubos receptu noriu pasidalinti su jumis. Tai agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis. Gardi, soti, tokia rudeniška, tokia šildanti, o svarbiausia labai gardi. Dabar net ir nežinau, kuri sriuba mūsų šeimoje pati pačiausia, pati gardžiausia: burokėlių, raugintų kopūstų ar perlinių kruopų. Išvardinau mūsų šeimos sriubų top 3. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo kiaulienos (kaulų )
4 vienetai bulvių
100 gramų perlinių kruopų (apytikriai)
3 vienetai raugintų agurkų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą įpilti vandens, sudėti kiaulieną ir virti iki kol užvirs. Tuomet išgriebti kiaulieną, vandenį nupilti, įpilti vėl vandens, sudėti mėsą.
2.
Perlines kruopas perplauti vandeniu, suberti į puodą su kiauliena. Virti apie 30 minučių.
3.
Į keptuvę dėti sviesto. Svogūną susmulkinti, morkas supjaustyti griežinėliais, suberti į keptuvę. Apkepti kelias minutes.
4.
Į puodą suberti svogūną ir morkas, pavirti apie 10 - 15 minučių.
5.
Bulves susmulkinti kubeliais, suberti į puodą su sriuba. Įdėti lauro lapelius, įberti druskos. Virti iki kol kruopos suminkštės.
6.
Agurkus supjaustyti kubeliais, suberti į puodą, permaišyti. Pavirti dar kelias minutes ir nukelti nuo kaitros. Tiekiant labai gardu pagardinti šaukštu grietinės ir prieskoninėmis žolelėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jūratė
2022-10-11 16:03
Nustebino taukų kiekis.. ar tikrai tiek jų reikia?? ATSAKYTI
Indrė
2022-10-11 17:03
Čia taukai nenaudojami :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital