Aguoninis varškės apkepas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Aguoninis varškės apkepas
Aguoninis varškės apkepas
Aguoninis varškės apkepas
Autorius apie receptą: Šiandien su jumis dalinuosi aguoninio varškės apkepo receptu. Purus, minkštas ir toks šiek tiek kalėdinis. Užtruksite gaminant apie 10 min + apie 40 min kepimo laikas. Šiandien su jumis dalinuosi aguoninio varškės apkepo receptu. Purus, minkštas ir toks šiek tiek kalėdinis. Užtruksite gaminant apie 10 min + apie 40 min kepimo laikas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
1 šaukštas aguonų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį sviesto (kepimo indui patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aguonas užpilti karštu vandeniu ir palikti šiek tiek brinkti.
2.
Varškę ir kiaušinius su cukrumi sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Jeigu norisi, galite varškę atskirai pertrinti per sietelį, bet man taip daug greičiau. Į varškės masę įmaišome brinkintas aguonas, kukurūzų krakmolą, vanilinį cukrų. Masę gerai išmaišome.
3.
Kepimo indą patepame sviestu. Supilame varškės masę.
4.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 – 40 min.
5.
Skanaujame vieną ar su mėgstama uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital