Aguoninis pyragas su citrininiu glajumi

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aguoninis pyragas su citrininiu glajumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų sviesto
400 gramų kvietinių miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
4 vienetai kiaušinių
250 mililitrų cukraus
200 mililitrų grietinės
1 pakelis margarino
1 vienetas citrinos žievelės
50 mililitrų citrinų sulčių
100 gramų aguonų
Glajui:
300 gramų cukraus pudros
2 šaukštai citrinų sulčių
50 mililitrų sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 C laipsnių.
Kepimo indą ištepkite riebalais.
2.
Išlydykite margariną.
Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų.
Atskirai sumaišykite kiaušinius su cukrumi, vėliau į juos supilkite miltus, išlydytą margariną ir grietinę.
Viską sumaišykite, kol masė taps minkšta.
Tada suberkite aguonas, citrinos žieveles ir citrinos sultis.
Masę supilkyte į kepimo indą ir kepkite orkaitėje apie 50 minučių.
3.
Paruoškite citrininį glajų:
sumaišykite cukraus pudrą su citrinos sultimis ir karameliniu sirupų.
Gautą masę užpilkyte ant torto, pabarstykite ant viršaus aguonų.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital