Aguoninis pyragas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Aguoninis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
200 g cukraus (pagal skonį)
150 g sviesto
0,5 arb. š. kepimo miltelių
0,5 stiklinės aguonų
1,5 stiklinės miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonas pamerkti šiltame vandenyje apie 2 valandas, paskui kelis kartus permalti. Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti aguonas, vanilinį cukrų, pilti persijotus miltus, kepimo miltelius ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tešla neturi būti kieta. Pilam į kepimo formą ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital