Agrastų uogienė su abrikosais

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Agrastų uogienė su abrikosais
Agrastų uogienė su abrikosais
Agrastų uogienė su abrikosais
Agrastų uogienė su abrikosais
Agrastų uogienė su abrikosais
Autorius apie receptą: Labai skani ir nesunkiai paruošiama uogienė, kuri tinka ir prie blynų, ir prie vištienos ar sūrio. Labai skani ir nesunkiai paruošiama uogienė, kuri tinka ir prie blynų, ir prie vištienos ar sūrio. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
2 kilogramai agrastų
2 kilogramai cukraus
1 kilogramas abrikosų
1 vienetas cukinijų (nedidelės, nebūtina)
1 sauja baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Agrastus nuplauti ir nukarpyti kotus, abrikosus nuplauti ir supjaustyti į 4 dalis, cukiniją supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į puodą.
2.
Į puodą su paruoštais ingredientais berti cukrų ir kaitinti ant mažos kaitros, kol užvirs (aš truputį pagrūdau grūstuvu, kad atsirastų sulčių).
3.
Užvirus virti vis pamaišant, kol uogos suvirs. Tuomet sudėti nuplautus, plėšytus baziliko lapelius, dar pavirti kelias minutes.
4.
Paruoštą masę sutrinti elektriniu trintuvu, tik ne visiškai iki tyrės, o kad liktų dar gabaliukų.
5.
Gautą masę supilti į švarius stiklainius ir užsukti švariais dangteliais.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital