Supjaustyti vištienos filė gabaliukais, sudėti į lėkštę, užbarstyti paukštienos prieskonių ir išmaišyti. Tuomet dėti į įkaitusią keptuvę su alyvuogių aliejumi ir palengva kepti, kol vištiena iškeps ir šiek tiek apskrus.
Supjaustyti porus, gerai susmulkinti abrikosus be odelių.
Porus, abrikosus ir anakardžio riešutus su trupučiu aliejaus palengva maišant pakepinti didesnėje keptuvėje.
Suminkštėjus porams, sudėti apkepintą vištieną ir maišant viską pakepinti dar keletą minučių.
Pagardinti viską druska ir patiekti šiltą.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!