Vištiena su riešutais, porais ir abrikosais

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištiena su riešutais, porais ir abrikosais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


300 g vištienos filė

1 poras

2 abrikosai

2 saujos anakardžio riešutų

alyvuogių aliejus

1 žiupsnelis druskos

paukštienos prieskoniai

PARUOŠIMO BŪDAS:

Supjaustyti vištienos filė gabaliukais, sudėti į lėkštę, užbarstyti paukštienos prieskonių ir išmaišyti. Tuomet dėti į įkaitusią keptuvę su alyvuogių aliejumi ir palengva kepti, kol vištiena iškeps ir šiek tiek apskrus.


Supjaustyti porus, gerai susmulkinti abrikosus be odelių.


Porus, abrikosus ir anakardžio riešutus su trupučiu aliejaus palengva maišant pakepinti didesnėje keptuvėje.


Suminkštėjus porams, sudėti apkepintą vištieną ir maišant viską pakepinti dar keletą minučių.


Pagardinti viską druska ir patiekti šiltą.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Galina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital