Tiršta moliūgų sriuba
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
Tiršta moliūgų sriuba
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 6 nedideli moliūgai
  • 3 indeliai konservuoto vištienos sultinio
  • 0,75 šaukštelio malto imbiero
  • 0,75 šaukštelio druskos
  • 0,25 šaukštelio pipirų
  • 0,125 šaukštelio malto cinamono
  • 1,5 puodelio liesos grietinėlės
  • 0,75 puodelio grietinės nebūtina
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Perpjaukite moliūgus pusiau ir išimkite sėklas. Sudėkite puseles nupjautomis pusėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 180C orkaitėje 30 minučių. Apverskite. Kepkite uždengtus 20-25 minutes arba kol moliūgai bus minkšti. Šaukštu iškabliuokite minkštimą iš moliūgų, žieveles išmeskite. Sudėkite moliūgų minkštimą į virtuvinio kombaino indą. Uždenkite ir smulkinkite iki vientisos masės, įpildami truputį vištienos sultinio, jei mišinys per tirštas. Supilkite moliūgų piurė ir likusį vištienos sultinį į didelį puodą. Sudėkite imbierą, druską, pipirus ir cinamoną. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę. Įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, papuoškite kiekvieną porciją grietine ir šviežiais čiobrelio lapeliais.
Skaityti komentarus
Komentarai (1)
almanta
2010-05-19 15:25
Bandysiu virti moliūgo sriuba pagal šį receptą.
jis man labai patiko
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis