Sriuba "Ikrienė"

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Sriuba "Ikrienė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė ikrų
2 svogūnai
Juodieji pipirai
2 morkos
2 šaukštai acto
2 šaukštai aliejaus
Druska
1 litras virinto vandens
Žalumynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ikrus nuplauti, nusausintus iš abiejų pusių apkepti aliejuje. Sudėti į dubenėlį, užpilti virintu vandeniu, suberti maltus pipirus, smulkia tarka sutarkuotas morkas, supilti actą, aliejuje pakepintus griežinėliais svogūnus, pasūdyti. Išmaišyti. Tai - šventinis kūčių patiekalas. Prieš patiekiant įdėti smulkiai pjaustytų žalumynų.
Ikrų sriuba valgoma su bulvėmis, kurios verdamos neskustos.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital