Slyvų uogienė su moliūgu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Slyvų uogienė su moliūgu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


1 kg slyvų ( mėlynų)
700 g. cukraus
350 g. moliūgo
pusė citrinos
2 v.š. romo galima nedėti)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, supjaustyti į keturias dalis, sudėtį į puodą ir užberti cukrumi, palikti per naktį, kad išsiskirtų sulčių.Įpilti romo, virti  ant silpnos ugnies karts nuo karto pamaišant apie 60 min. Tada dėti į puodą 2 cm. kubeliais supjaustytą moliūgą ir plonais griežinėliais pjaustytą citriną. Virti dar apie 50min. Susidariusias putas nuimti. Uogienę supilstyti į įkaitintus stiklainius, gerai užsukti ir palikti, kol atvės. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
rasa
2010-09-15 12:43
Tikrai vertas dėmesio šis receptas.Aš slyvų su cukrumi nelaikiau ilgai iš karto viriau ir romo nepyliau, nes vaikai nemėgsta tokio skonio.citriną nuploviau ir supjausčiau su žievele- daugiau aromato, moliūgo kubeliai pamažėja perpusę ir atrodo kaip ananaso man skonis nuostabus nors ir ilgokai teko pavirti bet laikas greit praėjo ATSAKYTI
Karina
2009-10-07 23:22
Priduoda pikantiska skoni, na ir siaip skaitosi, kad geriau issilaiko :rool: ATSAKYTI
regna
2009-10-02 14:33
Kuriam tikslui reikalingas romas? ATSAKYTI
Karina
2009-09-27 15:14
Gal galima ir trumpiau..kaip kas megsta. As tai tiek verdu:) ATSAKYTI
Kristina M
2009-09-24 13:30
Labai viliojantis receptas, tik ar tikrai tiek ilgai reikia virti? Aš tiek ilgai uogieniu niekad neverdu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital