Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
Nekeptas kapučino skonio tortas su riešutais
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
350 gramų filadelfijos sūrio
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų grietinės
100 gramų cukraus
50 gramų lazdyno riešutų
50 gramų juodojo šokolado
14 gramų želatinos
3 šaukštai kapučino miltelių (pusę galima pakeisti stipria kava)
1 šaukštas kakavos
Pagrindui:
100 gramų šokoladinių sausainių
65 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagrindui susmulkinti sausainius iki trupiniu ir sumaišyti su tirpintu sviestu, iškloti torto formos dugną, išklotos kepimo popieriumi. Padėti į šaldytuvą sustingti.
2.
Želatiną užpilti vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti. Ištirpinti garų vonelėje ir palikti šiek tiek pravėsti.
3.
Riešutus apkepinti sausoje keptuvėje, susmulkinti elektriniu trintuvu iki trupinių.
4.
Šokoladą ištirpinti garų vonelėje ir palikti atvėsti.
5.
Grietinėlę išplakti iki standumo
6.
Sūrį, grietinę, cukrų, kapučino miltelius išplakti, įmaišyti tirpintą želatiną. Atsargiai įmaišyti grietinėlę. Masę padalinti į dvi dalis.
7.
Vieną dalį išmaišyti su šokoladu ir kakava, supilti ant sausainių pagrindo ir palikti šaldytuve sustingti.
8.
Antrą dalį sumaišyti su riešutais ir užpilti ant sustingusio šokoladinio sluoksnio. Palikti sustingti. Papuošti, kaip patinka.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
lamaistas.lt rekomenduoja
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis