Makaronų štrudelis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Makaronų štrudelis
Makaronų štrudelis
Makaronų štrudelis
Makaronų štrudelis
Makaronų štrudelis
Makaronų štrudelis
Autorius apie receptą: Kartais mane aplanko įkyrūs maisto vaizdiniai. Gal jau tai koks nors simptomas..? Va, nuo ryto pradeda šmėkščioti skanios picos vaizdai, apie pietus atrodo, kad jau ir užuodi tą Kartais mane aplanko įkyrūs maisto vaizdiniai. Gal jau tai koks nors simptomas..? Va, nuo ryto pradeda šmėkščioti skanios picos vaizdai, apie pietus atrodo, kad jau ir užuodi tą skanią picą. Bet vat, nėra ūpo ir jėgų ruošti mielinę tešlą. Na nėra ir viskas. O pica vis nenurimsta...vaidenasi. Galų gale pasiduodi ir supranti, kad ir ką pagamintum, vis tiek viduje liks nepasitenkinimas, jog tai - NE PICA. Todėl imi ir paruoši picos padą be mielių. Kai tą padą "apčiupinėji", supranti, kad iš jo išeis puikus štrudelis, reikia tik įdarą sugalvoti. Mano vyras yra makaronų fanas, todėl toli neieškosim. (...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
320 gramų miltų
180 gramų vandens
60 gramų aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek mocarela sūrio
šiek tiek parmezano sūrio
Įdarui:
šiek tiek spagečių
šiek tiek vytintos dešros
Padažui:
200 gramų konservuotų pomidorų
0.5 vieneto svogūnų
0.5 saujos baziliko
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Visus tešlos ingredientus sumaišykite šaukštu ir užminkykite tešlą. Tešla bus labai elastinga ir minkšta. Įdėkite tešlą į dubenėlį ir sandariai uždarykite. Palikite pastovėti pusvalandį (galima ir ilgiau, iki 3 valandų).
2.
Sudėkite visus padažo ingredientus į virtuvės kombainą arba blenderį ir sumalkite iki vientisos masės.
3.
Išvirkite makaronus pagal rekomendacijas ant pakelio. Nukoškite ir sumaišykite su viena puse pomidorų padažo. Palikite truputį atvėsti. Sutarkuokite mozarella fermentinį ir parmesano sūrį atskirai.
4.
Įkaitinkite orkaitėje kepimo akmenį iki 250 - 260 C.
5.
Tešlą padalinkite į dvį dalis. Padėkite viena pusę tešlos ant kočiojimo kilimėlio ir iškočiokite labai plonai stačiakampį. Pasirinkite ilgesnę tešlos pusę ir išilgai išdeliokite makaronus. Sudėkite dešros gabaliukus ant makaronų ir pabarstykite sūriu.
6.
Užlenkite iš pradžių galus į vidų ir tada susukite štrudelį kaip vyniotinį. Perkelkite jį kepimo popieriaus. Pakartokite su likusia tešlą. Pašaukite abu štrudelius į orkaitę ant kepimo akmens ir kepkite apie 15 minučių, kol štrudėliai taps tamsiai auksinės spalvos. Pateikite su salotomis. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital