Kepenėlių vyniotinis su kiaušiniu

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kepenėlių vyniotinis su kiaušiniu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų vištienos (kepenėlės)
500 gramų jautienos (kepenėlės)
35 gramai sviesto
4 vienetai kiaušinių ( vitri)
3 vienetai morkų
3 galvos svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkuojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį).

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital