Itališka lazanija
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 366)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 366)
Itališka lazanija
INGREDIENTAI:
Kiaulienos faršas, 250 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Pomidorai, 2 vienetai
Prieskoniai, mišinys lazanijai "Maggi", 25 gramai
Makaronai, skirti lazanijai, 250 gramų
Vanduo, 200 gramų
Lydytas sūris, 200 gramų
Grietinė, 5 šaukštai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą pakepinti ant mažos ugnies keptuvėje, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, pakepinti. Supilti prieskonių mišinį ištirpintą vandenyje. Sudėti smulkiai pjaustytus pomidorus. Pakepinti apie 10min.
Kepimo formą ištepti riebalais ir sluoksniuoti. 1 sluoksnis: Lazanija makaronai;
2: Faršo masė;
3: Lazanija makaronai;
4: Faršo masė;
5: Aptepti grietine;
6: Užtarkuoti sūrio. Galima sluoksnių daryti ir daugiau, kol baigsis kepintas faršas. Dėti į įkaitintą iki 180˚C temperatūros orkaitę. Kepti 35-40min. SKANAUS!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Moni
2016-01-08 16:27
Ar kasnors man gali paaiškinti, kurioje ruošimo dalyje reikia naudoti LYDYTĄ sūrį?:) ATSAKYTI
Ilona
2013-03-14 20:38
Kas per prieskoniai lazanijai? Niekur nerandu tokių. ATSAKYTI
arvydas
2012-11-05 13:37
gal ir skanu ATSAKYTI
Maryte
2012-07-17 16:46
tai ne tikra italiska lazanija... kur besemelio padazas? nereikia klaidinti zmoniu.ten ir grietine ne tokia... ATSAKYTI
Lilija
2012-06-04 15:09
O kur besamelos padazas?!!!patikekit,Italijoje lazanija pirma karta radavau ir mokiausi ja daryti.Pirmu sluoksniu farsas,po to besamelos padazas ir t.t.Jei jums skanu dabar,tai kas butu jei tikros lazanijos paragauti... ATSAKYTI
Laura
2012-05-07 16:12
Na šiandien pabandysiu, žesim kaip išeis;)) ATSAKYTI
Monika
2011-10-23 12:01
pas ką gavosi neskanu, tai patys kalti, kad nemoka gaminti, nes sitas patiekalas nerealus!!! dievinu lazanija :D ATSAKYTI
karolina
2011-10-23 11:53
kaip skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATSAKYTI
virginija
2011-10-14 14:06
Sitame Italiskos lazanijos patiekale kruksta mozzarellos surio :) ATSAKYTI
neskani lazanija
2011-06-20 21:49
tavo receptas atsiprasant kakis!!! pasimokink kaip lazanija daryti db valgau tavo lazanija beeee :( ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis